Trefwoorden
WebDeco partners
BIBLIOTHEQUE

Bibliotheek - boekenkast met 3 schuifdeuren en 3 lades. Afm: B 205 cm D 40 cm H 210 cm.

Prijs: APD 1084 €In producten van "Klassieke Bibliotheekmeubelen"In producten van L'ENTREPÔT

Verdeeld door: L'ENTREPÔT


Uw specialist voor eiken-, dennenhouten en teak meubelen

Wie zijn wij?

L'Entrepôt is al meerdere generaties lang een importeur van meubelen in massief dennen-, eikenhout en teak.
Wij hebben een productieatelier voor meubelen in dennen- en eikenhout en importeren direct onze meubelen in teak: daardoor kunnen we u de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen voor meubelen in deze houtsoorten.
Dankzij ons team wordt uw droom werkelijkheid!

Duurzaam meubilair

Door meubelen in massief dennen-, eikenhout of teak aan te schaffen, koopt u op de lange termijn. U koopt voor uzelf en uw omgeving. Als u elders koopt, koopt u op de korte termijn. Bovendien is het duurder en slecht voor het milieu. De economische en ecologische crisissen verplichten ons nieuwe consumptiemanieren aan te leren en zo bijvoorbeeld bij te dragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Het komt erop neer dat we minder maar beter materiaal moeten kopen. Aangezien we niet met tussenpersonen werken, kunnen we besparen. Binnen de 'normale' circuits, is alles veel duurder. Als u discountartikelen koopt, zal u vaker aankopen moeten doen, en bovendien weet u niet waar uw meubels vandaan komen. Wij maken komaf met al deze negatieve aspecten.

Bescherming van het milieu en kwaliteit

Wij controleren onze producten van het begin tot het einde. We kennen de oorsprong van al ons hout. Ons teak hout is afkomstig van plantages of is recuperatiemateriaal. Ons dennen- en eikenhout is afkomstig van wouden uit het noorden. Ons eikenhout is trouwens afkomstig van een van de meest stevige eiken die er bestaan. Onze was is natuurlijk en onze verf op basis van water, zonder oplosmiddel dus. Een speciaal team ter plaatse verzekert ons dat de afwerking zal voldoen aan uw meest precieze wensen.


 

• Newsletter

Deze site aanraden

iPhone appstore Android market
BIBLIOTHEQUE