Meld je aan
 
 

 

Logo Cilek

 

We beleven er veel plezier aan om onze klanten te informeren dat ze sinds 2 maanden ook in onze showroom in Antwerpen terecht kunnen. We willen meer toegankelijke en aanwezig zijn in het Nederlandstalig gebied.

Cilek Showroom

 

Onze doel is steeds geweest om produkten van kwaliteit te produceren die originelen en verschillenden zijn en tegelekertijd duurzame. De tevredenheid van onze klanten is de eerste van onze zorgen.

 

Showroom Cilek

 

We zijn tot uw dienst om u te dienen en u de noodzakelijke informaties te bevoorraden bettrefende de kwaliteit,de prijzen,en de meetingen van onze meubelen en accessoires.

 

Cilek Showroom

 

We wachten op jullie met plezier om u te helpen in uw stappen betreffende de interieurdecoratie van uw kinderen.

 

Cilek Showroom

 

Cilek Showroom

 

 

CILEK BRUXELLES

Ch. D'Alsemberg 715

1180 Bruxelles

Tel.: 02 343 04 14 info@sultanay.com

 

CILEK ANTWERPEN Frankrijklei 50

2000 Antwqerpen

Tel.: 03 234 12 14 antwerpen@sultanay.com

 

www.cilek-belgium.com

 

Alle producten van CILEK op Webdeco.be ontdekken

 

 

 

 

 

 

Logo Van Caster

 

De wereld van het tapijt, een eeuwenoude culturele erfenis is in volle evolutie. Het tapijt is dan ook één van de belangrijkste bestanddelen van aangenaam wonen. Het beïnvloed duidelijk de sfeer van een ruimte.

 

Tapijten van Caster verweeft de traditionele oosterse knoopkunst met de hedendaagse moderne kunst in elkaar. Onderga die creativiteit in uw eigen landschap, uw biotoop !

Van Caster Tapis

 

Laat u zich inspireren: Topdesigns van de Duitse ontwerper JAN KATH, de speelse hoogpolige tapijten van POSH FASHIONATION die in ieders budget passen, de handgetufte tapijten op maat van ORA PRO NOBIS. Handgeknoopte tapijten in zuivere ongekleurde natuurgarens zoals hooglandwol, zijde en brandnetelvezel? Met onze ECO-LINE collectie brengt u de natuur in uw woonkamer.

Van Caster John Kath

 

Van Caster Ora Pro Nobis

 

Wist u dat het beroemde “STONE” tapijt ontworpen door B.I.C Carpets in 1976 deel uitmaakt van de permanente collectie van het “Museum Of Modern Art in New York. De volledige B.I.C collectie wordt bij van Caster in een exclusieve B.IC corner voorgesteld.

Van Caster B.I.C stone

 

Vindt u linnen ook zo’n mooie natuurvezel? De prachtige eigentijdse tapijten in zuiver linnen van SECRETS OF LINEN zijn ecologisch, antiallergisch en antibacterieel .Het volledige gamma behoort voortaan ook bij ons vast aanbod.

 

Van Caster Secrets of Linnen

 

Zoekt u echter eveneens naar een tijdloos fijn klassiek tapijt…, naast de bekende klassiekers zoals Bidjar, Heriz, Nain,, enz, verdelen wij de exclusieve Miri Creations collectie: pure Perzische tapijtkunst !

 

 

Ijzerenleen 4-6 
2800 Mechelen

Tel.: 015/20 45 43
info@vancaster.be
www.vancaster.be

Alle producten van VAN CASTER op Webdeco.be ontdekken

 

Van Caster Posh Furla

 

 


 
 

dCorner Kartell Logo

 

 

Kartell, één van de grote namen van hedendaags meubilair, stelt reeds meer dan 60 jaar meubels en meubelaccessoires voor, ontworpen door wereldberoemde designers. Hun vindingrijke creaties zijn ergonomisch, zuiver en tijdloos. De meeste producten worden gemaakt uit in de massa getinte transparante polycarbonaat. De meubels van Kartell worden gekenmerkt door eenvoud, discretie, elegantie … en vooral resistentie. Ze zijn geschikt voor binnen of buiten.

 

 

Op de e-shop www.dCorner.be kunt U de klassiekers van het merk zien : onder andere twee modellen ontworpen door Philippe Starck: de stoel Louis Ghost, geïnspireerd door de zetel Louis XV ; de barokke lamp Bourgie, maar ook het kronkelende en moduleerbare rek Bookworm van Ron Arad.

 

 

Verscheidene nieuwigheden zullen in 2011 de identiteit van het merk Kartell versterken.

 

Met de stoel Masters, brengt Philippe Starck een eerbetoon aan drie iconen van het hedendaags design. De Serie 7 van Ame Jacobsen, de Tulip Armchair van Eero Saarinen en de Eiffel Chair van Charles Eames worden versmolten tot een pakkend en gebogen geheel. Deze ruime en comfortabele stoel wordt gekenmerkt door de kromlijnige kruising van de drie verschillende rugleuningen die volle en open ruimtes creëert…

Chaise Masters

 

Philippe Starck heeft eveneens de transparante commode Ghost Buster ontworpen, het grootste blok in plastisch materiaal dat ooit geproduceerd is. Zijn hoeken, rondingen, rechte en kromme lijnen geven een intrigerend spel van perspectieven en weerspiegelingen dat alle aandacht naar zich toe trekt.

commode Ghost Buster

 

Kartell breidt haar lampencollectie uit, met de hanglamp Bloom van Ferruccio Laviani. Een moderne lamp in transparante polycarbonaat, die openbloeit in een fonkelende en schitterende bloemenwaterval met kristaleffect.

 

Kartell Bloom

 

De tijdschriftenhouder Front-Page, ontworpen door het Zweedse team Front, een elegant voorwerp met kronkelige vorm dat zich opent in een halve cirkel met gewelfde vlakken… en de wapperende pagina’s van een boek voorstelt.

 

Front Page Kartell

Op de site www.dcorner.be ontdekt U de verschillende facetten van deze nieuwigheden.

 

 

Rue Antoine Dansaert, 2 
1000 Bruxelles

Tel.: 02/514.79.45

info@dcorner.be
www.dcorner.be

 

Alle producten van dCORNER KARTELL op Webdeco.be ontdekken

 

 

 

 
 
Gandia Blasco logo

 

In 1996 revolutioneerde Gandía Blasco de buitenmeubilair markt met zijn Na Xemena collectie door een totaal nieuw concept te creëren.

 

Gandia Blasco Flagshipstore Antwerpen is aan zijn tweede seizoen begonnen … Gandia Blasco staat bekend voor het strakke design, zijn unieke ontwerpen en de hoge kwaliteit van het gamma buitenmeubilair.

 

In een mediterraan aandoende shop is het zomergevoel nooit ver weg … U vind er de volledige collectie gepresenteerd in een prachtig hoekpand – op nog geen 50meter van Kaai design - op de Vlaamse Kaai 49 te Antwerpen. Je vindt er zowel de overbekende “Tipi”, maar ook award-winnaar “Day Bed” of de bekende parasol “Ensombra”.

 

Deze boetiek is een subkantoor van KAAI Design, een van de leiders van huisinrichting in Antwerpen, samengesteld uit een professioneel architecten team.

 

Gandia Blasco Showroom

 

De nieuwigheden van GANDIA BLASCO

Na het mediterraans thema van alle kanten van de wereld benaderd te hebben, wenden wij ons naar nieuwe ruimtes: GANDÍA BLASCO PASSDOOR.

 

GANDÍA BLASCO PASSDOOR staat synoniem voor stedelijk, elegant, multicultureel, tijdloos, innovatief en functioneel. Wij verbeteren het comfort en vernieuwen de kleuren. Wij verwerken nieuwe textielsoorten zodat het het gehele jaar lang in elk seizoen gebruikt zou kunnen worden in gesloten of half gesloten ruimtes. Dit concept geldt voor al onze collecties zo vernieuwing brengende in de materialen, de kleuren en de modellen.

Daybed

 

Buitenruimtes

 

Alle stukken van deze collectie zijn gefabriceerd in nieuwe afwerkingen en kleuren. Modules, Chiringatos, DayBed, Al fresco, Merendero, Nao-Nao en Pergola canapé zijn nu verkrijgbaar in aluminium met witte of bronzen thermolak.

 

 

Hut

 

Een nieuw stuk van deze collectie dat zich onderscheidt door zijn originaliteit en zijn verschillende applicaties en mogelijkheden. Design van José A. Gandía-Blasco. Gefabriceerd in geanodiseerd of thermogelakt aluminium en plastiek canvas. Bevestiging aan de grond inbegrepen. Kleuren: Wit en Brons. Het model « min » is voorzien van een deurtje wat toelaat om zich daar in om te kleden.

 

Cabana

 

Buitenaccessoires

 

Alle stukken van de collectie buitenaccesoires zijn gefabriceerd in nieuwe kleuren en afwerkingen. Het bed Chill met rugsteun, de poef Chill en de tafel Chill zijn nu allen verkrijgbaar in thermogelakt aluminium in wit of brons.

 

Chill

 

Meubelen

 

Na Xemena Collectie

 

Dit jaar vieren we de 15e verjaardag van deze collecte. Wij lanceren een speciale editie van deze collectie in witte, zandkleurige en tabak kleurige thermolak. Design door Ramon Esteve. En voor de kers op de taart, twee modellen erbij:

 

Tafel Pada Alta en Canapé Na Xemena XL

Na Xemena

 

 

Picnic Collectie

 

Design door José A. Gandía-Blasco.

De stoel Clack is gefabriceerd in aluminium met een nieuwe afwerking in thermolak, plastiek canvas en polyethyleen 100% recycleerbaar. De verkrijgbare kleuren zijn: wit, zwart en brons.

 

Clack

 

Flat Collectie

 

Als vervolg op het succes van deze collectie vergroten we ze met nog enkele functionele en vernieuwende stukken. Deze collectie heeft de prestigieuze Red Dot product design 2010 prijs gewonnen in de categorie product design. Design Mario Ruiz. Gefabriceerd in thermogelakte aluminium profielen en 100% recycleerbaar polyethyleen. Rubbermousse van polyurethaan bedekt met waterdichte stof. Verkrijgbare kleuren: wit of brons.

 

Flat sofa

 

Flat

 

 

Vlaamse Kaai 49 
2000 Antwerpen

Tel.: +32 (0) 3 257 74 84
gbantwerpen@gandiablasco.com

www.gandiablasco.com

 

Alle producten van GANDIA BLASCO ANTWERPEN op Webdeco.be ontdekken

 

 

 

 
 
Logo O Buro

 

 

O Buro, specialist in kantoor en hedendaags meubilair, gelegen op de Dowaaise Boulevard sinds 2002, doet het ondanks de crisis goed. Er is geïnvesteerd geweest om de showroom tot 1100 m² te kunnen uitbreiden! O Buro onderscheidt zich op technisch alsook op esthetisch vlak en telt veel bekende namen onder zijn klanten (CMI, Duchène, Galère, EVS, l'ULg,...). De grote ervaring van Christophe Thiriot (meer dan 17 jaar) geeft een meerwaarde aan de jonge Luikse onderneming.

 

O Buro

 

O Buro biedt een uitgebreide keuze aan hedendaags binnenmeubilair aan zowel voor bedrijven alsook voor particulieren (sofa’s, bahuts en stoelen…). Tussen de designers bij O Buro tellen we bekende namen zoals de Israeliër Ron Arad, de Italianen Gae Aulenti, Antonio Citterio, Joe Colombo, Vico Magistretti, de Brit Ross Rovegrove, de Belg Xavier Lust, en de Fransen Pierre Paulin en Phillippe Starck…

 

Eros Kartell

 

Buiten KMO’s en particulieren, zijn ook architecten hier te klant. Het actieveld van O Buro is grotendeel Business to Business. Het concept is gebaseerd op kwaliteitsaanbod, top design, en vernieuwing, met een 100% service.

 

Cloisons More

 

U vindt bij O Buro ook kwaliteitsmerken zoals: ALBED, ALEA, ALIAS, AMAT, ARTEMIDE, BOMAT, BRUYNZEELS rangement, CALIGARIS, CASCANDO, DARK, DVO, E DEPADOVA, DE RAAT, DRIADE, FATBOY, FLOS, FOSCARINI, GALLOTTI & RADICE, GIROFLEX, HAG, HOWE, IMAS, JUVENTA, KARTELL, KRISTALIA, LAMM, LAPALMA, LAS, LAUDESCHER, LEGA, LUCONI, MAGIS, MAGNUS OLESEN, MARKANT, MEWAF, MNM, MOBIS, MOBITEC, MODUL-K, MOLL, MOROSO, OFFICE LIVE, PEDRALI, PFD, PLANORGA, REXITE, SAN GIACOMO, SATO, SEGIS, SICAME, SINTESI, SIS, STOKKE, TCC, TECHNI BUREAU, TECNO, TROIKA, TWU, ULTOM, URBAN OFFICE, VANESCH, WESCO, XO, ...

 

Bureau Planeta

 

Profiteer met dank aan Webdeco.be van 10% korting op de hele collectie!* Print uw bon en de volgende afspraak is in de winkel!

 

*buiten Fatboy

*niet kumuleerbaar met andere aanbiedingen

Kortingsbon

 

Boulevard de Douai, 48 
4020 Liège

Tel.: +32 (0)4 344 12 73
Fax: +32 (0)4 344 50 83

infos@oburo.be
www.oburo.be

 

Alle producten van O BURO op Webdeco.be ontdekken

 

 

 
 

 

 

Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief

Ontdek onze
partners

Sur votre smartphone

iPhone appstore Android market

Vous avez déjà vu...

Les favoris de Webdeco.be